tv de film keyfi

10-11-2022 14:40
tv de film keyfi

Zorlu Geçen Bir Günün İlacı: Ev Sineması

Hayat, bir yandan karşınıza sınırsız sayıda imkân çıkarırken, diğer taraftan da dönem dönem yolunuza taş koyabilir. Böyle zamanların en büyük destekçilerinden bir tanesi, yumuşak yastıklara gömülüp sıcak bir battaniyeye sarınarak içine dalacağınız sinema dünyası olacaktır. Peki ya hangi filmi izlemeli? Tuzaklı günlerin ardından modunuzu yükseltecek, ruhunuzu besleyecek film önerileri burada! Kesintiniz bir film keyfi için birçok lezzetli ürün unlugurme.com’dasizlerle.

Pi’nin Yaşamı


Yönetmenliğini Ang Lee’nin yaptığı Pi’nin Yaşamı (Life of Pi) tam anlamıyla bir hayatta kalma hikayesi. Bazen çok gerçekçi bazense oldukça gerçekdışı sıkıntılarla boğuşan Pi’nin deneyimlerini izlerken bambaşka bir dünyaya doğru yolculuğa çıkacaksınız. Filmin büyüleyici görselliği, giderek yükselen bir heyecan ve merak duygusuyla birleşecek; sizi içine çekerek aklınızı gündelik pürüzlerden uzaklara götürecek.


Büyük Budapeşte Oteli


Bir Wes Anderson filmi daima kendini daha ilk kareden belli eder, sizi adeta farklı bir evrene ışınlar. Zaman ve mekân ne olursa olsun Anderson dünyasındasınızdır artık. Yönetmenin 2014 yılında vizyona giren filmi Büyük Budapeşte Oteli (The Grand Budapest Hotel) de nezaketin hüküm sürdüğü bir atmosferde geçiyor, otelin konsiyerji ve onun çırağı arasında gelişen ilişkiyi anlatıyor. İkilinin atıldığı maceraları samimi bir üslupla konu alan filmin içinizi ısıtmamasına imkân yok.


Aşk Her Yerde


Romantik komedilerin klasik akışı sizi mutlu etmiyorsa, çeşitli engellerin üstesinden gelip bir şekilde kavuşan mutlu çiftten fazlasını görmek istiyorsanız, hayat sizin için bir peri masalı değilse aradığınız film Aşk Her Yerde (Love Actually). Yönetmenliğini Richard Curtis’in yaptığı Aşk Her Yerde; Alan Rickman’dan Emma Thompson’a, Keia Knightley’den Hugh Grant’e, Colin Firth, Liam Neeson, Martin Freeman ve daha çok sayıda ünlü oyuncunun bir belirip bir kaybolduğu bir İngiliz yapımı. Yolların karlı, karakterlerin çetrefilli, ilişkilerinse bazen iyi bazense kötü olduğu bir yılbaşı arifesinde kesişen yollar ve beklenmedik karşılaşmalar adeta hayatın sürprizlerle dolu mizacını ekranınıza getirecek. Aşk her yerde mi bilemeyiz ama ihtiyacınız olan birçok ürün unlugurme.com’da sizlerle .


Coco


Müzik dolu bir tercih yapmak isteyenlerdenseniz ve animasyon filmleri seviyorsanız akşamınızı güzelleştirecek tercih kesinlikle Coco. Arzularının, geçmişinin, kimliğinin ve en çok da müziğin peşine düşen 12 yaşındaki Miguel’in azmi izleyenler için motivasyon kaynağı olacak. Film sizi adeta içinizdeki sese kulak vermeye ve kuralları bir kenara bırakıp doğru bildiğinizi yapmaya teşvik edecek. Tökezlediğiniz günlerin ardından güvenli bir sığınağa çekilip başka dünyalara bir bakış atmak kesinlikle iyi bir fikir. Ama unutmayın ki zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olacak gücü kendi içinizde bulacaksınız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.